Krvava noć u Beogradu: Osam povređenih u tučama i udesima, dva mladića ubodena nožem!
Foto: Petar Lazović

Pune ruke posla za hitnu

Krvava noć u Beogradu: Osam povređenih u tučama i udesima, dva mladića ubodena nožem!

Juče je zabeleženo ukupno 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 42 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda
Objavljeno: 09:07h

Najmanje pet osoba, među kojima i petogodišnja devojčica, povređeno je protekle noći u više saobraćajnih nesreća, dva muškarca su zadobila povrede od uboda oštrim predmetom, dok je jedna osoba povređena u tuči, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Devojčica (5) lakše je povređena sinoć oko 21 sat u udesu u Stevana Markovića u Zemunu. Nešto kasnije, na autoputu za Zagreb, na skretanju za aerodrom, u nesreći je povređen 48.godišnji muškarac, dok je u Braće Jugovića lakše povređen motociklista. Na Pančevačkom putu, nešto iza ponoći, lakše je povređen vozač. Dva muškarca zadobila su noćas povrede od uboda oštrim predmetom u Braće Jugović, dok je u Zemunu u Ulici Franje Krča u tuči povređena 31. godisnji muškarac. Više osoba povređeno je i u saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu, navela je Macura, dodajući da su dve ekipe reagovale i da su svi povređeni zbrinuti. Još jedan muškarac povređen je u udesu u Braće Jerković. Kako je kazala, juče je zabeleženo ukupno 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 42 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.