NOĆ U BEOGRADU: Nekoliko udesa, problemi za srčane bolesnike!
Foto: Nebojša Mandić

izveštaj iz Hitne pomoći

NOĆ U BEOGRADU: Nekoliko udesa, problemi za srčane bolesnike!

U saobraćajnoj nesreći u 21,12 sati u Bulevaru Kralja Aleksandra, povređene su dve ženske osobe, jedna od 47 i jedna od 38 godina, koje su prevezene u Urgentni centar
Objavljeno: 08:03h

Hitna pomoć je imala povećan broj intervencija - 117 od kojih 17 na javnom mestu, uključujući u tri saobraćajne nesreće.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U saobraćajnoj nesreći u 21,12 sati u Bulevaru Kralja Aleksandra, povređene su dve ženske osobe, jedna od 47 i jedna od 38 godina, koje su prevezene u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se dogodila u 22,35 sati u Bulevaru Zorana Đinđica kod novog Merkatora, lakše je povređen motociklista od oko 27 godina koji je takođe prevezen u Urgentni centar. Devet minuta iza ponoći prijavljena je saobraćajna nesreća na uglu Zrenjanskog puta i Ulice bratstva i jedinstva u Borči, ali kada je ekipa izašla na teren na naznačenoj adresi nije bilo povređenih. Pomoć su tokom noći tražili najviše srčani bolesnici i građani sa hipertenzijom koja nije mogla da se reguliše lekovima. Juče tokom dana, Hitna pomoć je intervenisala 155 puta od kojih 65 na javnom mestu, uključujući u sedam saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna nije bila teža.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.