USPOREN SAOBRAĆAJ NA GAZELI! Kamere iz glavnog grada prate saobraćaj iz minuta u minut
Gazela, Foto: Printscreen/Naxikamere

novo

USPOREN SAOBRAĆAJ NA GAZELI! Kamere iz glavnog grada prate saobraćaj iz minuta u minut

Nema većih gužvi na području Novog Beograda, dok je kretanje vozila pored beogradskog Sajma nešto sporije zbog broja vozila, ali takođe bez zastoja

Objavljeno:

Kamere postavljene u Beogradu trenutno pokazuju kakvo je stanje na ulicama prestonice, a na mostu Gazela je u poslednja dva sata saobraćaj maksimalno usporen.

Prema podacima uživo sa beogradskih saobraćajnih kamera, Trg Slavija u Beogradu je skoro potpuno prazan. Brankov most je prohodan u oba pravca, dok je na Pančevačkom mostu pojačan intenzitet saobraćaja, ali bez zastoja.

Vozila bez problema prolaze pored Trga Republike kao i Bogoslovije, Autokomanda je skoro pa pusta, a na Trgu Nikole Pašića saobraćaj se odvija normalno.

Nema većih gužvi na području Novog Beograda, dok je kretanje vozila pored beogradskog Sajma nešto sporije zbog broja vozila, ali takođe bez zastoja.

Takovskom ulicom se može proći brzo u oba pravca, kao i Bulevarom Despota Stefana. Jedini saobraćajni "čep" koji se stvorio na gradskim ulicama bio je potez na Gazeli sa Novog Beograda, gde su automobili mileli i čekali da prođu duži period vremena, zbog uključenja na autoput.

Prema poslednjim informacijama, saobraćaj na Gazeli ka gradu se polako normalizuje.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.