DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Pronađene bombe i mina, (NE)KO JE SPREMAO TERORISTIČKI NAPAD?!
Foto: Dragan Kadić

i mi smo na meti

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Pronađene bombe i mina, (NE)KO JE SPREMAO TERORISTIČKI NAPAD?!

- O događaju je obavešten nadležni tužilac, a policija nastavlja rad na ovom slučaju - kaže se u saopštenju MUP Srbije
Objavljeno: 14:20h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su rano jutros na Aerodromu „Nikola Tesla“ prilikom kontradiverzionog pregleda pošte pronašli deset

školskih ručnih bombi i školsku protivpešadijsku minu bez eksplozivnog punjenja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zamenik komandira stanice granične policije Aerodrom «Nikola Tesla» Borko Papić objasnio je da školske ručne bombe, koje su nađene jutros na aerodormu, nisu imale eksplozivno punjenje i da su shodno tome bile neupotrebljive i nisu predstavljale opasnost.

Papić je ukazao da je graničnu policiju u ranim jutarnjim satima, aerodromska služba bezbednosti obavestila da je u prostoru gde se smeštaju robne pošiljke, nađeno 10 ručnih školskih bombi različitog oblika i večičine, spakovanih u četiri vreće.

«Po dolasku na lice mesta uviđajna ekipa utvrdila je da se radi o školskim bombama, bez ekplozivnog punjenja, koje su samim time bile neupotrebljive i nisu mogle ugroziti bezbednost zaposlenih, putnika i samog kompleksa aerodroma "Nikola Tesla", istakao je Papić.

Prema njegovim rečima, po završenom uviđaju specijalizovana ekipa Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd preuzela je predmete i odnela sa aerodoroma . On je ukazao da policija na aerodromu, u saradnji sa aerodromskom služnom bezbednostti svakodnevno obavlja opseravciju i preglde pristanišne zgrade kao i pratećih objekata na kompelksu aerodroma "Nikola Tesla".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.