NESVAKIDAŠNJI PUTNIK U BEOGRADU: Na Voždovcu golub snimljen na haubi automobila, uživa on u vožnji! (VIDEO)
Golub, Foto: Instagram/moj_beo_grad

njemu lepo

NESVAKIDAŠNJI PUTNIK U BEOGRADU: Na Voždovcu golub snimljen na haubi automobila, uživa on u vožnji! (VIDEO)

Iako za ove pernate životinje važi da su plašljive, posebno u prisustvu ljudi, to nije slučaj i za ovog simpatičnog gradskog goluba

Objavljeno:

Da vožnja gradskim ulicama ne mora da bude uvek naporna i stresna, uverio se i jedan vozač koji je na Voždovcu "pokupio" veoma zanimljivog putnika.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kome se vidi kako golub, mirno sedeći na haubi automobila, uživa u vožnji i suncu.

Iako za ove pernate životinje važi da su plašljive, posebno u prisustvu ljudi, to nije slučaj i za ovog simpatičnog gradskog goluba. Kako izgleda, on ne samo da nema problem sa ljudima, nego ni sa brzom vožnjom. Videlo se samo kako pomera glavu levo - desno i razgleda svoju okolinu.

Koliko dugo je trajalo ovo nesvakidašnje putovanje i zbog čega je ptica odlučila da koristi "prevoz" umesto krila, nije poznato, ali nadamo se da je uspešno stigla tamo gde je naumila.

Svakako, simpatični saputnik svakako je izazvao rekacije, a korisnici društvenih mreža su uglavnom imali šaljive komentare. "Neka se istale za gorivo", "Stani mi kod Nikšićke", "Gospodin", bile su neke od reakcija.

Bonus video:

02:23

Golub (64) obara ruke i osvaja priznanja!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.