Beograd, svetska prestonica piva: Najbolje kraft pivare u oktobru u Domu omladine!
Foto: Espreso

Pivska vrteška

Beograd, svetska prestonica piva: Najbolje kraft pivare u oktobru u Domu omladine!

Više od 150 različitih piva iz 40 najcenjenijih pivara sveta, plus po jedno iz domaćih kraft pivara
Objavljeno: 10:00h

Prvi internacionalni festival zanatskog piva u regionu Vrteška, okupiće krajem oktobra u Beogradu najbolje svetske male pivare. Ljubitelji piva imaće prilike da probaju više od 150 različitih piva, koja dolaze iz 40-ak najcenjenijih pivara sveta. Na festivalu će se, sa po jednim pivom, predstvaiti i domaći kraft pivari.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Espreso

Verovali ili ne, Srbi imaju svetsko pivo za koje nikad niste čuli! Pili smo ga i pričali s majstorima koji ga prave! (FOTO) (VIDEO)

Organizatori Vrteške su prvi i najveći domaći kraft bar Samo Pivo, osnovan 2013, i prva domaća zanatska pivara Kabinet Brewery, čija piva su, za samo dve godine postojanja, dospela na tržišta 15 zemalja i "pokupila" brojne nagrade širom sveta.

foto: Espreso

Posle duže potrage za odgovarajućim prostorom, organizatori su izabrali salu Doma Omladine, u kojoj će se svetski pivski majstori okupiti 22.i 23. oktobra od 15h do 24h sati.

foto: Espreso

Bili smo u beogradskom carstvu piva: Ovo mesto morate overiti! (FOTO) (VIDEO)

foto: Espreso

Očekuje se velika poseta domaćih i ljubitelja piva iz regiona, pošto mnoga od piva koja će biti predstvaljena nisu prisutna u ovom delu sveta.

foto: Espreso

S obzirom na stalno rastuću popularnost zanatskog piva i impresivnu listu učesnika,organizatori očekuju da Vrteška postane tradicionalan festival, koji će na radionicama, predavanjima i druženju okupljati sve veći broj ljubitelja i pivskih profesionalaca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.