U udesima u Beogradu pet osoba povređeno!
Foto: Marina Lopičić

Dosta posla za hitnu pomoć

U udesima u Beogradu pet osoba povređeno!

Ekipe su intervenisale 117 puta tokom noći, od kojih 12 puta na javnom mestu
Objavljeno: 08:31h

Tokom noći u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba zadobilo lakše povrede, rekla je portparol hitne pomoći Nada Macura.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale 117 puta tokom noći, od kojih 12 puta na javnom mestu.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 21:40 časova na Zrenjaninskom putu ka Padinskoj skeli, muškarac od oko 32 godine lakše je povređen i prevezen je u Urgentni centar.

U udesu u Bulevaru kralja Aleksandra kod Pravnog fakulteta sinoć u 22:43, lakše je povređen muškarac od 30 godina, motociklista, i on je prevezen u Urgentni centar.

Oko dva časa posle ponoći na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Miloša u saobraćajnoj nezgodi lakše su povređena dva muškaraca. Oni su zbrinuti na mestu i odbili su transport do bolnice.

U udesu, koji se dogodio jutros oko pet časova kod autobuske stanice na Ledinama, u smeru ka Surčinu, povređen je mladić od oko 25 godina i prevezen je u Urgentni centar.

Macura je rekla da su se za pomoć lekara noćas najčešće javljali srčani bolesnici, astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su juče 153 puta, od čega 50 puta na javnom mestu, a dogodilo se pet nezgoda i dve teške povrede zbog eksplozije plinske boce.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.