Bila jednom jedna rupa, kakva rupa - Žarkovačka rupa! Točak ceo i felne deo! (FOTO)
Foto: Beoinfo

Život i priključenije asfalta ovdašnjeg

Bila jednom jedna rupa, kakva rupa - Žarkovačka rupa! Točak ceo i felne deo! (FOTO)

"Želim sa vama da podelim rađanje i umiranje, ponovno rađanje i ponovno umiranje jedne rupe u Žarkovu“, napisala je na Fejsbuku Ivana Mihajlović
Objavljeno:

Zbog loše sanacije na putu u Žarkovu jedna rupa pojavila se na istom mestu čak tri puta za nešto više od godinu dana, a kako to izgleda okačeno je na Fejsbuk.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Želim sa vama da podelim rađanje i umiranje, ponovno rađanje i ponovno umiranje jedne rupe u Žarkovu“, napisala je na Fejsbuku Ivana Mihajlović.

Kako kaže, Žarkovačka rupa postala je sastavni deo njihovih života. Problem su prijavili 15 puta, a tri puta je Beokom servis prosleđivao prijavu i Beograd put je sanirao štetu.

Međutim, rupa se svaki put vratila. "Borila se snažno, posle svake sanacije izlazila je veća i rupastija nego pre. Jedna lekcija o upornosti svima nama koji na putu do svog posla prolazimo svakog dana pored nje ne primećujući je“. Osim toga, ona kaže da se rupa danas ponovo pojavila, a okačila je i niz fotografija koje ilustruju šta se dešavalo sa tih problemom na putu. "Da li prosleđivati prijavu, da li ponovo posmatrati mučenje jedne male rupe u jednom malom naselju... Da li da je jednostavno pustimo da živi, da se širi po putu, da li je ponovo 'ubiti'? Ali... Ko smo mi da odlučujemo o tome... Dobrodošla Žarkovačka rupo (ponovo)", zaključuje Ivana Mihajlović.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.