POJEDINCI SKAČU PO NJOJ DOK JE NE PROBIJU: Ružan prizor zatekao nas je na beogradskoj Promenadi! (FOTO) (VIDEO)
Rupa, Foto: Aleksandra Čolić

jako je ružno

POJEDINCI SKAČU PO NJOJ DOK JE NE PROBIJU: Ružan prizor zatekao nas je na beogradskoj Promenadi! (FOTO) (VIDEO)

Na nekoliko mesta zapažene su rupe, neke manje, neke veće...

Objavljeno: 18:49h

Beogradska promenada. Danas je to bila lokacija na kojoj se naša ekipa našla, a povod je jednako sumoran kao i ceo današnji dan.

Naime, na samom šetalištu pojedini delovi staze izgrađeni su od plastike. Plastike lošeg kvaliteta. Na nekoliko mesta zapažene su rupe, neke manje, neke veće i problem je što vizuelno deluje loše, a još gore je što nekome može da se desi da mu noga sklizne i upadne pravac u rupu.

01:22

RUPE NA ŠETALIŠTU: Skaču dok ne probiju!

Obližnji pecaroš nam je rekao kako pojedinci dolaze i skaču po toj stazici dok je ne probiju.

Na licu mesta se našao i radnik gradske čistoće koji nam je otkrio da se rupe nalaze tu već neka dva, tri meseca, a ova najsvežija nastala je nedavno i saznali smo na koji način.

Desilo se to da je čoveku pozlilo na samom šetalištu i Hitna pomoć je brzo reagovala i došla po njega. Međutim, ono što vozač Hitne pomoći nije uspeo da vidi, jeste upravo staza načinjena od plastike koja puca i od malo jačeg udarca, a kamoli od vozila. Misleći da je u pitanju asfalt, vozač je stao direktno na tu stazicu koja je od težine vozila pukla, rekao nam je naš sagovornik.

Takođe, za pomenute rupe krivi su i pojedinci koje dolaze, voze skejtove i apsolutno ne mare da li će načiniti kakvu štetu ili ne. Neodgovornost, bahatost i bezobrazluk.

1 / 8 Foto: Aleksandra Čolić

Kako saznajemo, kamere su postavljene, ali još uvek nisu uključene tako da se ne može proveriti ko je glavni krivac za ne tako lepu sliku na samom šetalištu.

Ono što je dobro jeste činjenica da uskoro treba da se krene sa rekonstrukcijom i da će Beograd imati uredno, bezbedno i šetalište kakvo zaslužuje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.