Ovako izgleda kad vam autobus GSP uleti u dnevnu sobu (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

nije šala

Ovako izgleda kad vam autobus GSP uleti u dnevnu sobu (FOTO)

Nešto posle 19 časova juče, u Busijama, školski autobus je udario u automobil, sleteo sa puta, udario u kuću i završio u dvorištu. Lakše je povređeno petoro dece.
Objavljeno: 11:56h

Dvanaestogodišnji dečak doživeo je blagi potres mozga i trenutno se nalazi u Tiršovoj, dok je devojčica stara 11 godina zadobila povrede vilice. Ona je zbrinuta na maksilofacijalnoj klinici i puštena je na kućno lečenje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I ostala deca su sa lakšim povredama puštena kućama.

Deci je u pomoć prva pritekla doktorka koja živi nedaleko od mesta nesreće. Na ovom mestu, susedi tvrde, nezgode su česte.

Teška nesreća u Busijama: Autobus uleteo u sobu, četvoro dece povređeno!

- Postoji znak STOP, ali to slabo ko gleda, ljudi su zamišljeni. Bilo je koliko hoćete puta, malo-malo neko ima udes - priča jedan komšija za RTS.

U dnevnoj sobi porodice Manojlović cigle, šut i kompletno polomljen nameštaj. U trenutku kada je autobus udario u zid kuće, iza kog se, na sreću, nalazila vitrina, Milorad je odmarao na samo nekoliko metara dalje, u drugom uglu sobe.

Ležao sam na kauču i gledao televiziju, odjednom su se čula dva praska. Bio sam posud ciglama, nameštajem. Kada sam došao do sebe, čuo sam vrisku dece u autobusu, i istrčao sam bos i pokušali smo da izvučemo decu - priča Milorad.

Na FB su se pojavile i fotke sa ove, prilično bizarne nesreće.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.