Svima je srce zatreperilo: Danas je Srbija bila ponosna kako odavno nije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print screen facebook / Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

hiljade na promociji mladih oficira

Svima je srce zatreperilo: Danas je Srbija bila ponosna kako odavno nije! (FOTO) (VIDEO)

U prve oficirske činove promovisano je 158 kadeta i kadetkinja Vojne akademije i 26 iz druge klase Medicinskog fakulteta VMA, a čin u potporučnika biće unapređen i kadet iz Angole
Objavljeno: 19:42h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Danas se ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu održala svečanost promocije najmlađih oficira Vojske Srbije. Dok su ih građani sa ponosom posmatrali na njihovim licima su blistali osmesi.

Vučić obradovao radnike: Vlada diže minimalac na 130 dinara! (FOTO)

U prve oficirske činove ove godine promovisano je 158 kadeta i kadetkinja Vojne akademije i 26 iz druge klase Medicinskog fakulteta VMA, a u čin potporučnika biće unapređen i jedan kadet iz Angole.

Izbegavajte centar BG dana! Ove ulice će biti zatvorene!

U prve oficirske činove promovisano je 158 kadeta i kadetkinja 137. klase Vojne akademije, a svečanosti prisustvali su Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, zvaničnici Vojske Srbije, kao i strani vojni zvaničnici, predstavnici crkve, porodica i ostali.

Najbolji kadeti 137. klase Vojne akademije su Lazar Stojnić (prvi u rangu) Jelena Nikolić (druga u rangu) i Emilija Pešić (treća u rangu).

Svečanosti je prisustvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. On je rekao da je veliki odziv mladih koji se prijavljuju za vojsku pokazatelj poverenja, poštovanja i ugleda koji Vojska Srbije ima kod građana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.