Pobuna iz Cetinjske: Ovo mesto bilo je deponija, izgradili smo sve! Tretiraje nas kao i sve ostale!
Foto: Promo

zašto samo cetinjska?!

Pobuna iz Cetinjske: Ovo mesto bilo je deponija, izgradili smo sve! Tretiraje nas kao i sve ostale!

Odluka grada Beograda i saopštenjae gradskog menadžera Gorana Vesića, da ugostiteljski objekti koji su na 150 metara vazdušnom linijom od stambenih zgrada u Cetinskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici, neće moći da rade po ustaljenom sistemu nije obradovalo nikoga
Objavljeno:

Kod Vajfertove pivare u Skadarliji, u nekada napuštenim zgradama, sada se nalazi veliki broj klubova koji Beograđanima i posetiocima glavnog grada pružaju nezaobravnu zabavu. Skadarmala!

Ipak, juče je za sve ljubitelje ovog epicentra dobrog provoda stigla loša vest.

foto: Promo

Odluka grada Beograda i saopštenjae gradskog menadžera Gorana Vesića, da ugostiteljski objekti koji su na 150 metara vazdušnom linijom od stambenih zgrada u Cetinskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici, neće moći da rade po ustaljenom sistemu nije obradovala nikoga.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rad objekta je dopušten od 06.00 do 24.00, izuzev petkom i subotom kada je radno vreme do sat posle ponoći, a emitovanje muzike najduže do 23.00 sata, a petkom i subotom do 24.00 sata.

Povodom ove odluke grada, Udruženje ugostitelja iz Cetinjske 15. danas je dalo saopštenje za novinare.

Vlasnici lokala u krugu Skadarmale žele da znaju jedno - zašto baš Cetinjska ulica? Zašto se odluka odnosi samo na jednu ulicu u gradu?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.