Marija je vozač GSP. Isprozivali su je najstrašnije, a ona im je damski zapušila usta! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić / Facebook Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

i kamion i tramvaj...

Marija je vozač GSP. Isprozivali su je najstrašnije, a ona im je damski zapušila usta! (FOTO)

Da li je bitno ko nas vozi gradskim prevozom? Muškarac ili žena?
Objavljeno: 11:12h

Marija Lukić, zaposlena je u GSP. Neko od putnika fotagrafisao je dok je vozila. Nakon samo par sati fotka je objavljena na Fejsbuk grupi Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva i izazvala je gomilu komentara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kao i obično, zlih jezika ima na sve strane. Pa je tako dosta ljudi dalo sebi za pravo da osuđuje to što žena vozi autobus. Ali, bilo je i onih koji su Mariju podržali. Neki su je čak prepoznali i rekli da su upravo s njom svaki put stigli na vreme.

Što je još interesantnije, Marija je videla svoju fotografiju na internetu, pa je rešila da odgovori svima onima koji su je isprozivali. Ali i onima koji su imali reči hvale za nju.

Na fin i ženstven načina, Marija im je objasnila neke stvari.

- Lepo lepo neko me je slikao na kvarno mogla sam bar da se nasmejem hvala na negativnim i podrugljivim komentarima to dokazuje vase slabosti i predrasude, i naravno hvala ljudima na pohvalama uzivajte i dalje tu sam ja setam po linijama mozda bas neki mesec budem na jednoj od vasih linija a sto se tice komentara virdzina nisam vrlo sam zenstvena i majka troje dece to sto radim muski posao nece me promeniti nikada, a vozila sam i kamion i tramvaj i voznja je moje zanimanje i opredeljenje i mogu da vozim sta god a mozete li vi? veliki poz za sve i hvala na komentarima ali sledeci put bar pitajte kada me slikate da ne licim na ovo - napisala je ona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.