Velike izmene u linijama GSP Beograd od danas: Pogledajte koje su okretnice i linije ukinute, a koje su uvedene!
Foto: Nebojša Mandić

novi režim vožnje

Velike izmene u linijama GSP Beograd od danas: Pogledajte koje su okretnice i linije ukinute, a koje su uvedene!

- Ukidaju se sezonske linije 400, do Avale i prema Adi Ciganliji - kažu u GSP
Objavljeno: 19:33h

Od danas se menja režim gradskog prevoza, Beograđane će prevoziti više vozila, novim maršrutama. Autobusi 27E i 35 umesto na Trgu republike, ubuduće će okretati u novobeogradskom Bloku 20, prenose Večernje novosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U GSP "Beograd" zima počinje danas 1. septembra. Letnji režim vožnje prestaje i na linije se uvodi dodatni broj vozila. Na snagu stupa zimski red vožnje i za privatne prevoznike, pa će Beograđane ukupno prevoziti 1.251 vozilo.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

Prema podacima GSP, ove sezone iz njihovih pogona na ulice će izaći ukupno 863 vozila, što je oko 250 više u odnosu na letnji period.

foto: Nebojša Mandić

Šta je bre ovo? Usred Beograda spaljuje se otpad! (VIDEO) - Ukidaju se sezonske linije 400, do Avale i prema Adi Ciganliji - kažu u GSP. Planirano je da se, zbog studije koja predviđa ukidanje okretnica na Trgu republike i Studentskom trgu, linije 27E i 35 okreću na Novom Beogradu na novom terminusu u Bloku 20, dok će se linija 43 okretati na terminusu kod Ušća. Takođe, otvoren je javni tender za novu okretnicu u Dunavskoj ulici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.