Ledena priča koja budi sva čula: Stefan i Bendžamin rolaju sladolede i to na tajlandski način! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Petar Lazović

hladna magija

Ledena priča koja budi sva čula: Stefan i Bendžamin rolaju sladolede i to na tajlandski način! (VIDEO) (FOTO)

Dva momka napravila su priču koja je neverovatnom brznom pokupila simpatije mnogih

Objavljeno: 15:14h

Sam prostor u kojem ova dva majstora stvaraju svoju umetnost odiše posebnošću. Najrazličitije čokolade, prelivi, bombone i voće čine ambijent i sam posao još "slađom" pričom. Ceo dizajn i enterijer osmislio je Stefan, a Iako mali, prostor je iskorišćen maksimalno.

foto: Petar lazović

Za ledene rolnice čeka se u redu, a one nastaju pred vašim očima, od prirodnih sastojaka. I to je ono što mušetrije još više privlači.

foto: Petar Lazović

Dve špakle su glavni "alat" majstora iz Ice Cream Rollsa. Njima se na lednoj ploči kombinacije voća i slatkiša seckaju i sjedinjavaju, a krajnji rezultat je - očaravajuć! Ledeno savršenstvo vaših omiljenih ukusa u obilku rolnica!

Može li bolje?!

foto: Petar Lazović

Nije bilo lako stvoriti ovako nešto od nule. Imali su ideju, želju i trud se isplatio. Naravno, bilo je i poteškoća.

- Dok je Bendžamin bio na akademiji, ja sam istraživao – kakve sanitarne uslove treba da ispunimo, kako mogu da dođem do recepture, koliko je teško pronaći lokal, kako izgleda uvoz čitave aparature i gde je možemo nabaviti, kako uopšte treba da izgleda naš biznis plan. Zbog nabavke mašine kasnili smo sa otvaranjem što nas je koštalo mesta u tržnom cetru Stadion sa kojim smo imali dogovor. Trebalo je da počnemo sa radom već prvog decembra, ali smo propustili ovaj termin i izgubili mesto - priča Stefan.

foto: Petar Lazović
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.