Ledena priča koja budi sva čula: Stefan i Bendžamin rolaju sladolede i to na tajlandski način! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Petar Lazović

hladna magija

Ledena priča koja budi sva čula: Stefan i Bendžamin rolaju sladolede i to na tajlandski način! (VIDEO) (FOTO)

Dva momka napravila su priču koja je neverovatnom brznom pokupila simpatije mnogih

Objavljeno: 15:14h

Pažnja pažnja! Nova poslastica stigla je u Beograd i to pravac sa Tajlanda!

Svi ljubitelji ledenog osveženja moraju da posete Andrićev venac broj 4! Novi kutak Beograda zadovoljiće čula svih sladokosuaca i ljubimaca smrznute fantazije - sladoleda!

foto: Petar Lazović

Ali, morate znati da ovo nije klasičan ukus, izgled i pripema omiljenog osveženja mnogih. Na štapiće, kornete i one na točenje zaboravite! Sigurni smo da vam niko nikada nije "srolao" sladoled! I to na tajlandski način.

A čim se pomene daleki Tajland, prva asocijacija je - egzotično. Što i jeste fora. Ovo je sladoled koji budi sva čula i čini da vam se svaki ukus topi u ustima.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

Sam postupak pravljenja ovog šarmantnog deserta predstavlja pravi mali performans. Ledena ploča koja dostiže temperaturu i do -35 stepeni, predstavlja "umetničko platno" dva momka koji su na radost Beograđana i posetilaca srpske prestonice stvorili novo omiljno mesto za sve radoznale i one koji žele da probaju nešto posebno.

foto: Petar Lazović

Stefan Gajić iz Kruševca i Bendžamin Šafarić iz Slovenije su dva momka koji su pokazali da su dobra ideja i prijateljstvo dobitna kombinacija za uspeh! Iz njihovog malog kutka, u kojem bukvalno nastaje magija, mušterije odlaze nasmejane i zadovoljne svojim poslasticama.

foto: Petar Lazović

Posetili smo Ice Scream Rolls i pustili ih da nas provedu kroz svoju priču, ali i probali ledeni specijalitet o kojem priča BG!

Pogledajte video:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.