Beograđani besni: Zbog radova do centra grada putuju satima!
Foto: Dragana Udovičić

narodne muke

Beograđani besni: Zbog radova do centra grada putuju satima!

Zatvorena je jedna od najprometnijih vračarskih ulica, koja je direktna veza Medaka i centra grada, a to stanovnicima ovih krajeva pravi ogromne probleme
Objavljeno:

Zbog radova, ulica Cara Nikolaja zatvorena je do kraja meseca, pa su trolejbuske linije br.19, 21, 22 i 29 privremeno ukinute.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zamenili su ih autobuske linije, ali to nije rešenje, sudeći po Beograđanima iz ovog dela grada.

- Ja jednostavno ne mogu da verujem kakva je ovo sprdačina sa ljudima. Obavešteni smo da umesto trolejbusa 29, ide autobus. To je ok, ali čekala sam autobus jutros pola sata i na kraju sam morala da sednem u taksi jer bih zakasnila na posao. Izbili su mi 1.000 dinara iz džepa jer šta? Ne može da se radi noću ili dok su ljudi na odmoru. Neee, mi moramo da radimo jednu od prometnijih beogradskih ulica kada se svi vrate sa letovanje jer tako je zabavnije? Ne razumem - priča ogorčena A.N sa Medaka.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

A onda ide još jedna muka. Autobus koji menja trole ide samo do Slavije.

- Zašto lepo ne nastavi kuda ide i trola, u čemu je caka? Tuda ide i autobus 31, dakle nije zabranjen neki deo za autobuse. I sad ja moram da menjam 2 prevoza kako bih stigla na 29-ku koju ću u povratku po špicu verovatno čekati 3 sata! O gužvama i da ne pričam. Ma, bezobrazluk, nemar i lenjost - jada nam se sugrađanka sa Medaka.

Do kraja meseca, tačnije do 31. avgusta, sugrađani će ipak morati da se snalaze sa novim uslovima, a saobraćaj ka Slaviji je pojačan time što je uspostavljena trolejbuska linija br.22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg - Trg Slavija.

(Espreso.co.rs / A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.