Drama u beogradskom vrtiću: Vaspitačica Marija spasila devojčicu (2) sigurne smrti!
Foto: Beta, ilustracija

naklon za vaspitačicu

Drama u beogradskom vrtiću: Vaspitačica Marija spasila devojčicu (2) sigurne smrti!

- Pipnula sam je i osetila da je neprirodno hladna dok su joj sa čela izbijale graške znoja - rekla je vaspitačica Marija Simić
Objavljeno:

Dvogodišnja Vasilisa Janković ostala je živa samo zahvaljujući prisebnosti i hrabrosti vaspitačice Marije Simić (27) i njenih koleginica iz vrtića "Čarobna kućica“ u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prava drama u obdaništu, kada je devojčici naglo pozlilo i kada je gotovo prestala da daje znake života srećom se nije pretvorila u tragediju.

Uljez u vitrini! Prizor iz pekare u Beogradu zgrozio je sve! (VIDEO)

- Roditelji su ujutru doveli blizance Vasilisu i Vladimira. Malo posle doručka, dok sam obuvala decu da ih izvedemo napolje, koleginica me pozvala i rekla da joj Vaska izgleda čudno. Pogledala sam i videla dete koje se njiše kao da je veoma pospano. Pipnula sam je i osetila da je neprirodno hladna dok su joj sa čela izbijale graške znoja - rekla je vaspitačica Marija.

Marija je pokušala da razbudi devojčicu koja je u njenim rukama polako klonula.

foto: AP

- Prvo sam pozvala njenu mamu Bojanu. Vasku sam odnela u kupatilo i umila je, nakon čega se ona malo razbudila. Koleginica Ivana je odvela decu napolje, a Jela i ja smo ostale sa Vaskom. Zamenica direktorke je zvala Hitnu pomoć jer je devojčica već tonula dublje u san - priča vaspitačica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.