TRAGEDIJA: Umro Slaviša Živković
Bio je suprug i otac dvoje dece, Foto: EPA / Tamas Kovacs

tuga

TRAGEDIJA: Umro Slaviša Živković

Živković je bio sportista, a vojni rok služio je u Gardi Vojske Srbije

Objavljeno: 20:20h

Direktor "Puteva Beograd" Slaviša Živković preminuo je danas u 42. godini na Klinici za infektivne i tropske bolesti KCS od posledica borbe sa korona virusom.

Živković je bio sportista, a vojni rok služio je u Gardi Vojske Srbije.

Bio je suprug i otac dvoje maloletne dece.

U poslednja 24 časa korona virus je potvrđen kod 7.802 osobe u Srbiji, a istovremeno je preminuo 61 pacijent. Od poslednjeg izveštaja do sada testirano je 22.243 osobe, od kojih je 35,08 odsto bilo pozitivno.

Pomoću respiratora diše 288 bolesnika. Najviše zaraženih i dalje je u Beogradu - 1.999.

U Srbiji je do danas registrovano ukupno 199.158 slučajeva kovid 19, a korona nam je od početka epidemije uzela 1.765 života.

Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera u borbi protiv korona virusa.

Ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i svi drugi prodajni objekti, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, fitnes centri, teretane i vežbaonice, spa centri i bazeni mogu da rade radnim danima do 17 sati, a vikendom ne mogu uopšte da rade (od petka u 17 sati do ponedeljka u 05 ujutru).

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.