PAŽNJA, BEOGRAĐANI, DOĆI ĆE DO IZMENE: Autobusi menjaju trasu, sledeće DVE NEDELJE će ići OVUDA!
Vozila sa linija 70, 74 i 75 će kao polazno stajalište u smeru ka gradu koristiti stajalište "Marka Ristića"., Foto: Emilija Jovanović

OBRATITE PAŽNjU

PAŽNJA, BEOGRAĐANI, DOĆI ĆE DO IZMENE: Autobusi menjaju trasu, sledeće DVE NEDELJE će ići OVUDA!

Dodaje se da će vozila sa linije 72 u oba smera saobracati ulicama Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić, Gandijevom, Vojvođanskom, Surčinskom i dalje redovno

Objavljeno: 14:25h

Beograd- Zbog radova na redovnom održavanju u Ulici Nedeljka Gvozdenovića, na delu od ulica Dušana Vukasovića i Srđana Aleksića, uključujući i raskrsnicu ulica Nedeljka Gvozdenovića i Milana Vujaklije, od sutra do 22. novembra biće promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila sa linija 70, 74 i 75, kao i noćne linije 75N saobraćaće ulicama Nedeljka Gvozdenovića, Marka Ristića, Grčkom, Magelanovom, Vespučijevom, Matije Vukovića, Nedeljka Gvozdenovića i dalje redovno prema gradu, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Dodaje se da će vozila sa linije 72 u oba smera saobracati ulicama Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić, Gandijevom, Vojvođanskom, Surčinskom i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima svojih trasa koristiti postojeća, ali i novouspostavljena stajališta među kojima je i stajalište "Marka Ristića 1" koje se uspostavlja u Ulici Marka Ristića neposredno posle ulaza u objekat sa kućnim brojem 22.

U Grčkoj ulici uspostavlja se stajalište "Matije Vukovića" na poziciji autobuske niše, 15 metara ispred obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom Matije Vukovića.

Stajalište "Milana Vujaklije 1" se uspostavlja takođe u Grčkoj ulici na poziciji autobuske niše, 90 metara posle obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom Milana Vujaklije.

Stajalište "Magelanova 1" se uspostavlja u Vespučijevoj ulici na poziciji ED stuba koji se nalazi neposredno posle objekta sa kućnim brojem 10, odnosno 40 metara posle obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Magelanovom ulicom.

U Vespučijevoj ulici uspostavlja se i stajalište "Milana Vujaklije 2" i to na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 30 metara posle obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom Milana Vujaklije.

Vozila sa linija 70, 74 i 75 će kao polazno stajalište u smeru ka gradu koristiti stajalište "Marka Ristića".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.