BEOGRAĐANKU ANASTASIJU SVI NAZIVAJU NAKAZOM! Pitala je ljude na ulci gde je POŠTA, samo jedan čovek je STAO!
Anastasija, Foto: Printscreen/TV Prva

PREDRASUDE!

BEOGRAĐANKU ANASTASIJU SVI NAZIVAJU NAKAZOM! Pitala je ljude na ulci gde je POŠTA, samo jedan čovek je STAO!

Anastasija je otkrila i kako je počela graditi karijeru kao tattoo majstorica, ali i dalje se susreće s lošim komentarima okoline

Objavljeno:

Iako su tetovaže u 21. veku sasvim normalna stvar, ljudi koji vole tetoviranje i dalje se susreću s brojnim predrasudama.

S nekima od njih susreće se i 17-godišnja Anastasija iz Beograda, koja je svoje telo ukrasila s gotovo 40 tetovaža.

Prilog o mladoj Beograđanki nedavno je emitovan na srpskoj TV Prvoj, tokom kojeg je devojka otkrila kako je prvu tetovažu napravila kad je imala samo 13 godina – i to sama. “Roditelji mi nisu dozvolili, pa sam je sama uradila”, rekla je.

Anastasija je otkrila i kako je počela graditi karijeru kao tattoo majstorica, ali i dalje se susreće s lošim komentarima okoline. Otkriva kako su joj govorili da je nakaza te da užasno izgleda, ali kaže i kako su je ti komentari boljeli samo u početku te tvrdi da je sad otporna na njih.

Tokom razgovora za srpsku televiziju Anastasija je napravila eksperiment da vidi kako će prolaznici reagirati. Usred ulice pitala ih je koliko je sati i gde se nalazi pošta, a odgovor je dobila samo od jednog prolaznika.

“Generalno to ne treba osuđivati jer nema potrebe. Svako ima pravo da izgleda kako želi. To je osobni izbor, koji nikog ne ugrožava”, zaključila je.

1 / 3 Foto: Printscreen/TV Prva

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.