MAJKI SA DETETOM BAHATI VOZAČ AUDIJA UNIŠTIO DAN: Sve se odigralo ispred Zemunske bolnice, žena i dete IMAJU TRAUMU
BAHATI VOZAČ, Foto: Profimedia, Printscreen/facebook

hrabro

MAJKI SA DETETOM BAHATI VOZAČ AUDIJA UNIŠTIO DAN: Sve se odigralo ispred Zemunske bolnice, žena i dete IMAJU TRAUMU

Tako se juče jedna Beograđanka ispred Zemunske bolnice našla oči oči sa neodgovornim građaninom i očitala mu bukvicu, očigledno istraumirana prethodnim iskustvima

Objavljeno: 15:06h

Bahatost pojedinih vozača sve više revoltira građane naše prestonice. Nepropisno parkiranje, prebrza vožnja, ugrožavanje bezbednosti, kako drugih vozača, tako i pešaka - postaje gotovo nepodnošljivo.

Ljudi su odavno digli ruke i prestali da se suprostavljaju takvom vidu ponašanja, s obzirom da znaju da iza bahate vožnje stoji bahata osoba, bahatog ponašanja, a problemi i sukobi se onda samo nižu.

Ipak, postoji jedna hrabra Beograđanka koja ne želi više da zatvara oči pred ovakvim stvarima i da joj dete raste u takvom svetu, ali ni da se pretvori jednog dana i samo u još jednog bahatog vozača.

Pomenuta Beograđanka se juče, oči u oči, našla ispred Zemuske bolnice sa neodgovornim građaninom i, takoreći, očitala mu bukvicu, a da to sve ne bude malo, sve se odigralo pred njenim maloletnim sinom.

Evo o čemu je reč:

"Pre sat vremena sam bila akter vrlo neprijatne situacije ispred Zemunske bolnice, jer mi je već pun kufer ovih sa besnim kolima, posebno vlasnika Audi i Bmw. Ti "ljudi" su teški neurotičari, po svim dosadašnjim iskustvima sa njima. Elem, došla sam po klinca u školu, vraćamo se, nosim njegov jezivo težak ranac, on ide pored mene i pas kaska ispred nas. Odjednom se baja sa Audijem dužine autobusa nacrta ispred nas i ostavi nam mesta toliko da se ja sa rancem na ledjima jedva provučem. Pokazujem mu gestikulacijom da se povuče malo i drugačije parkira da bi moglo da se prodje, na šta on pokazuje gestikulacijom "šta je, bre !" Onda se uinatim, izvučem telefon iz džepa i uslikam ljaksija.

Nastavimo put, ali on izlazi iz kola i dere se: "Stani bre !" Onda mi se nacrta ispred nosa sa svojom garderobom poslednjeg uličnog trenda ispirisanog polusvetom sa Pinka i počinje sa fizičkim nasrtajem na mene uz reči "Izbriši to što si slikala !" (sa akcentom na drugom "i". Novogovor, takodje inspirisan polusvetom sa Pinka) "Ne možeš ti tako da slikaš ljude !" "Ne možeš ni ti tako da parkiraš kola !" "Ostavio sam ćerku u bolnici, treba da je pokupim!" ("Ostavio" sa akcentom na "a") Nastavlja da me gura. Onda ponovo izvučem telefon i javim mu da ću da zovem pandure, i to bez sve šale.

Elegantno je odskakao ka svom belom autobusu, a ja sam sa detetom, rancem na ledjima i psom nastavila dalje čvrsto rešena da prvom panduru na koga naletim prijavim happening. Na pandure nismo naleteli pa su me ljutnja i inat usput pustili.

Inače, tih papana koji misle da imaju moć ako imaju lovu mi je preko glave. Ti idioti misle da svi vrednujemo ljude na isti način: na osnovu onoga što imaju i što mogu da kupe. Misle da je način na koji oni kapiraju ovaj svet isti za sve i da svi patimo od nedostatka samopoštovanja od kojih pate oni. Otkud toliko skorojevića i palanačkog polusveta koji se ponašaju kao da su iz neke Royal family ? Inače, reč "snob" potiče iz vremena kada su se sinovi novoobogaćenog prostog sveta upisivali u plemićke škole, sa ciljem da se uguraju u plemićke redove, pa im se ispred imena upisivalo sine nobilitate (neplemić, tj. bez plemstva), odnosno skraćeno snob.Davimo se u navali snobovštine.

I treba svako od nas ponaosob da reaguje na takve idiote."

Napisala je dotična na svom Fb profilu a uz to je priložila i sliku bahatog vozača.:

foto: FB printscreen

Kako biste vi odreagovali da se nađete u sličnoj situaciji?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.