BUDI HUMAN, DAJ KRV: Dođite danas na Banjicu, dajte krv i spasite nekome život
Davanje krvi, Foto: Profimedia

tvoje malo nekome je mnogo

BUDI HUMAN, DAJ KRV: Dođite danas na Banjicu, dajte krv i spasite nekome život

Akcija se nastavlja i narednih dana

Objavljeno:

Udruženje,Dobrovoljni davaoci krvi Srbije"organizuje nekoliko uzastopnih akcija. Danas će svi dobrovoljci, krv moći da daju u Beogradu, Šapcu, Loznici i Lazarevcu. Ako ne stignete danas, krv može dati za dane vikenda kao i u ponedeljak.

Tokom današnjeg dana, beograđane će autobusi postavljeni za ovu priliku, sačekati kod "TC Banjica" u periodu od 11h-16. Krv će se davati i u Lazarevcu u Udruženju građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ od 10-16h. Šapčani mogu doći u zgradu Elektrodistribucije od 9-14h, dok će u Loznici akcija biti sprovedena kod Vukovog Doma od 9-16h.

Prvog dana vikenda 17.oktobra, dobrovoljno davanje krvi biće organizovano kod TC Stop Shop u Borči kao i kod TC Stop Shop na Paliluli od 11 i 16h.

Autobus će biti postavljen i na Vidikovcu kod Crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg od 9-14h.

Beograđani nedelju mogu iskoristi tako što između 10-14h svratiti do Immo Outlet Centra i dati krv u sanitetskom autobusu.

Akcija se nastavlja i narednog dana i to u Crvenom krstu Požarevca od 9-15h a paralelno sa ovom sprovodi se i u Smederevskom Centru za kulturu u istom periodu.

Istoga dana, Sanitestsko vozilo udruženja "Dobrovoljni Davaoci krvi Srbije" žitelje Beograda ćekaće na Banovom Brdu, ispred Doma Zdravlja, u Požeškoj ulici od 11-16h.

Петак, 16. октобар 2020. Вождовац, Тржни центар „Бањица“, аутобус - 11-16ч Лазаревац, Удружење грађана „Уједињени за...

Posted by Dobrovoljni davaoci krvi Srbije on Четвртак, 15. октобар 2020.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.