BEOGRAĐANI, OPREZ! Oko sokolovo najavljuje nove mere za nepropisno parkiranje, uvode se LISICE ZA AUTOMOBILE
Nove mere parkiranja/ilustracija, Foto: Grad Beograd

oko sokolovo

BEOGRAĐANI, OPREZ! Oko sokolovo najavljuje nove mere za nepropisno parkiranje, uvode se LISICE ZA AUTOMOBILE

Tek kada vlasnik automobila sa stranim tablicama plati kaznu za nepropisno parkiranje, njegov automobil će biće odblokiran.

Objavljeno: 14:46h

Nakon uvođenja sistema za kontrolu nepropisnog parkiranja "Oko sokolovo", kao i naknadnog proširenja kotrolena 242 beogradske ulice, gradske vlasti najavljuju nove mere za sankcionisanje nepropisnog parkiranja.

Nove mere se odnose na nepropisno parkirane automoble sa stranim registarskim tablicama, koji će ubuduće biti blokirani lisicama, sve dok njihovi vlasnici ne plate kaznu, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Primetili smo da jedan broj vozača, koji voze automobile sa stranim tablicama, pre svega iz Crne Gore i BiH, izbegavaju plaćanje parkiranja i kazni. Oni žive u Beogradu, a strane tablice im služe da varaju državu. Od ove nedelje za njih uvodimo "lisice" kojima se blokira pokretanje automobila sa stranim tablicama. Dakle, kada nađemo automobil sa stranim tablicama koji je nepropisno parkiran ili koji ne plaća parking, blokiraju mu se točkovi "lisicama" na kojima se nalazi broj telefona dežurne službe Komunalne milicije - objasnio je Vesić za Beoinfo.

Tek kada vlasnik automobila sa stranim tablicama plati kaznu za nepropisno parkiranje, njegov automobil će biće odblokiran i on će moći ponovo da ga koristi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.