HOROR U BEOGRADU: Tajfun udario u prestonicu i nosi sve pred sobom! Srbija ne pamti ovakvu olujčinu! ŠOK SNIMCI!
Foto: Youtube printscreen/Evening Standard

TEŠKO NEVEREME

HOROR U BEOGRADU: Tajfun udario u prestonicu i nosi sve pred sobom! Srbija ne pamti ovakvu olujčinu! ŠOK SNIMCI!

U beogradskoj opštini Rakovica čak pada i grad!

Objavljeno:

Na Beograd i okolinu sručio se pljusak kakav skorno nismo imali!

Čuje se grmljanivna, kiša tutnji, vetar nosi sve pred sobom. To se najbolje vidi na ovom snimku sa Ade Ciganlije, gde kao da je tajfun.

U beogradskoj opštini Rakovica čak pada i grad!

Nakon smo veći deo septembra uživali u pravom letnjem vremenu, jesen stiže u srpsku prestonicu sa pljuskovima i osetnim padom temperature.

Uz hladno vreme u Beogradu počeli su i pljuskovi. Osim slabije kiše i tek povremenih, kratkih, pljuskova, RHMZ najavljuje i da će u naredna dva sata doći i do pljuskova sa grmljavinom.

U narednih sat vremena u južnoj Bačkoj, Sremu, zapadnoj, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji ponegde kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.

Na području Beograda kiša, pljusak, grmljavina, a u pojedinim delovima grada i kratkotrajna pojava sugradice.

Ada Ciganlija danas je, u skladu sa vremenskim uslovima, prazna, a u ovom delu prestonice već pljušti kiša.

Ko se u ovom momentu zadesio na "beogradskom moru" neće ostati suv čak ni ako nađe zaklon s obzirom na to da jak vetar nanosi kišu gde god da se okrenete.

Bašte kafića potpuno su mokre, a vetar preti da odnese i zaštitne tende koje se tu nalaze.

U Bulevaru despota Stefana je zbog kiše bio otežan saobraćaj, zato što se zbog nagiba terena nakuplja voda, praveći probleme vozačima i pešacima.

Nevreme je najavilo i tmurno nebo koje čini da dan izgleda kao da se privodi kraju, što je zabeležio i jedan korisnik tvitera. "Beograde, spremi se, jako nevreme stiže", napisao je.

- Letu je kraj. Nevreme se bliži - napisao je korisnik ove društvene mreže uz fotografiju crnih oblaka koji su se nadvili nad beogradskom prigradskom opštinom Lazarevac.

Meteoroloških upozorenja i meteoalarma još nema, te se čini da nevreme u Beogradu neće biti jako, ali ono što je sigurno jeste da ne treba da npuštao domove bez kišobrana, kako nas ne bi uhvatio iznenadni pljusak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.