DA LI STE VIDELI OVOG MALIŠU? Nestao psić na Vidikovcu, vlasnici mole za bilo kakve informacije! (FOTO)
Nestali pas, Foto: Facebook printscreen

traži se

DA LI STE VIDELI OVOG MALIŠU? Nestao psić na Vidikovcu, vlasnici mole za bilo kakve informacije! (FOTO)

Maleni psić je poslednji put viđen na Vidikovcu kod VMC-a, a kako u objavi piše, može biti bilo gde

Objavljeno:

Pre nekoliko dana u Beogradu je nestalo preslatko štene. Na Fejsbuk stranici "Izgubljeni i nađeni ljubimci u Beogradu" objavljene su informacije o ovom mališi i od taga potraga za njim ne prestaje.

Maleni psić je poslednji put viđen na Vidikovcu kod VMC-a, a kako u objavi piše, može biti bilo gde.

foto: Printscreen/facebook

Kako smo saznali ova lepotica je zajedno sa svoje dve sestre, ostavljena u kutiji kod nekadašnjeg Vojno Medicinskog Centra. Ljudi dobre volje i velikog srca, brinuli su u njuma obezbedivši im hranu i vodu, dok im ne pronađu topao dom. Međutim, odmah sutradan, dve kuce su nestale. Na Vidikovcu je ostala samo ženkica sa slike, ali se i njoj ubrzo izgubio svaki trag.

Na svu sreću neko od njenih negovatelja je nešto ranije zabeležio dotičnu fotografiju koja je poslužila kao poziv u pomoć i tako odigrala značajnu ulogu.

U međuvremnu jedna od sestrica je pronađena i ona je na sigurnom, o drugoj se ne zna apsolutno ništa, dok se za kucom sa slike se i dalje traga. Osobe koje su brinule o psiću apelovale su na sve one koji imaju bilo kakve informacije da se jave na broj telefona;

064 1123 862

Ono što je njima najvažnije jeste samo to da znaju da je kuca živa i zdrava, pa u apelu između ostalog piše: Ako je neko uzeo kod sebe, neka mi se javi da bismo znali da prekinemo potragu, samo da je živa i dobro.

Kada vidite fotografiju sa medenim ljubimcem ne možete ostati ravnodušni.

Ovo neodoljivo štene topi i najtvrđa srca. Tužnih očiju sa šapom podignutom u vis, izgleda kao da nas pozdravlja i doziva da mu pomognemo i vratimo porodici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.