NEZAPAMĆEN HOROR U BEOGRADU: Društvenim mrežama se širi brutalan snimak - obesili psa i ostavili da visi (VIDEO)
Užas u Beogradu, Foto: Printscreen

JEZIVO

NEZAPAMĆEN HOROR U BEOGRADU: Društvenim mrežama se širi brutalan snimak - obesili psa i ostavili da visi (VIDEO)

Policijska uprava u Obrenovcu primila je prijavu sugrađana 5. septembra, kada je obavljen uviđaj

Objavljeno:

Snimak na kojem se vidi obešen pas, koji bez znakova života visi na kanapu u obrenovačkoj Ulici Đačkog bataljona, u blizini romskog naselja, uznemirio je sugrađane. Brutalan video ustalasao je društvene mreže.

Iako su nam iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdili da je policijska ekipa izašla na teren i obavila uviđaj, i dalje nije poznato da li je nesrećna životinja prvo ubijena pa zatim obešena ili je skončala sa kanapom oko vrata, viseći uz zid zgrade.

- Policijska uprava u Obrenovcu primila je prijavu sugrađana 5. septembra, kada je obavljen uviđaj. O celom slučaju obavešten je zamenik javnog tužioca u Obrenovcu, koji je naložio krivičnu prijavu protiv N.N. lica - rekli su, za "Novosti" iz MUP.

Predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković rekao nam je da je obavešten o vešanju psa, te da je zgrožen ovim činom.

- Mi kao lokalna samouprava najoštrije osuđujemo ovaj zločin, zahtevamo od policije da ovaj slučaj tretira kao da je ubijen čovek. Apelujemo na nadležne da što pre identifikuju vinovnike ovog ubistva - kaže Čučković.

"Kefo zote"

Posle ubistva psa 2018. godine u Obrenovcu, policija je uhapsila devojku K. P. (24) i mladića M. Đ. (21) zbog sumnje da su ritualno ubili psa i taj čin uživo prenosili na društvenim mrežama. Prema nekim tvrdnjama, sekta "Kefo zote" prinosi žrtve pasa i mačaka, koje prethodno zlostavlja. Sekta navodno ima ideologiju kosmičke energije, koja se "postiže" ritualnim ubistvima i mučenjem slabijih.

Ovaj monstruozni čin šokirao je građane i podsetio ih na sektaški obred krajem 2018. godine tokom kojeg je, takođe na teritoriji Obrenovca, mučen i ubijen pas. Tada je društvenim mrežama kružio video na kojem se videlo kako mladić zabija nož u psa, sve vreme ponavljajući dve reči - "kefo zote", što su tada sugrađani povezali sa sektaškim obredima. Zbog toga, Obrenovčani sada s razlogom strahuju, jer su zabrinuti da delovanje sekte nije prestalo u ovoj prigradskoj opštini.

Video možete pogledati KLIKOM OVDE!

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.