Ovo je najsigurnije mesto da u BG kupujete klopu!
Foto: Filip Plavčić

potpuno ispravna

Ovo je najsigurnije mesto da u BG kupujete klopu!

U voću i povrću na pijacama nema pesticida, a u namirnicama životinjskog porekla nema bakterija i mikroorganizama, pokazali su rezultati Naučnog instituta za veterinarstvo Srbiji, saopštilo je danas javno komunalno preduzeće Gradske pijace.
Objavljeno:

Kako navode, prikupljanje proizvoda, metodom slučajnog uzorka, urađeno je tokom prethodne nedelje na pijacama "Zeleni venac", "Kalenić", "Skadarlija", "Banjica", "Blok 44" i "Zemun".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Rezultati kontrole pokazuju da beli kravlji sir, svinjska pečenica, dimljeno govedje meso, konzumna jaja, sveži pileći file, pileći batak i karabatak, krompir, tikvice, paradajz, šljive (čačanske lepotice), breskve, nektarine, banane, pomorandže i limun ispunjavaju sve uslove utvrdjene Zakonom o bezbednosti hrane i svim pravilnicima donetim u skladu sa ovim Zakonom. Gradske pijace su saopštile da od 2014. godine sprovode internu kontrolu ispravnosti namirnica, iako to nije u njihovoj nadležnosti, jer je, kako navode, zdrava i bezbedna hrana koja se plasira na tržištu prioritet tog preduzeća. Preduzeće upravlja sa 31 pijacom i raspolaže sa oko 165.000 metara kvadratnih pijačnog prostora, od čega je 27.425 metara kvadratinih komercijalnog poslovnog prostora pod objektima, oko 8.000 tezgi i 824 rashladne vitrine.

( Espreso.co.rs / Beta )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.