Za Beograd sada znaju milioni ljudi: Oduševljenje srpskom prestonicom zbog jednog filma! (VIDEO)
Foto: Natalija Atanacković

na filmskoj mapi sveta

Za Beograd sada znaju milioni ljudi: Oduševljenje srpskom prestonicom zbog jednog filma! (VIDEO)

Prošle godine na ulicama Beograda sniman je blokbaster koji se trenutno prikazuje u više od 1.000 bioskopa, a videlo ga je više od 3,5 miliona ljudi
Objavljeno:

Bolivudski blokbaster "Oopiri", rimejk francuskog filma "Nedodirljivi", koji je prošle godine sniman na ulicama Beograda, trenutno se prikazuje u više od 1.000 bioskopa u Indiji i za tri sedmice videlo ga je preko 3,5 miliona gledalaca, saopštila je beogradska produkcijska kuća "Clockwork Production".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U znak zahvalnosti, indijska produkcijska kuća PVP films napravila je montažu scena snimanih u glavnom gradu Srbije sa porukom "Beograde, hvala na ljubavi i podršci".

Film "Oopri" je prvo ostvarenje indijske produkcije koje je snimano u Srbiji.

U glavnim ulogama su indijske zvezde Akineni Nagarjuna i Karti Sivakumar, ili kako kažu producenti "indijski Harison Ford i Tom Kruz".

Radnja prati život milijardera vezanog za invalidska kolica, kome dolazi novi staratelj da brine o njemu, njihove različite poglede na svet i prijateljstvo koje se rađa između dvojice naizgled nespojivih ljudi.

Snimanje u Beogradu je trajalo 20 dana, a velika filmska ekipa (samo iz Indije bilo je više od 80 članova) privlačila je pažnju mnogih Beograđana, koji su pratili vratolomije kaskadera po ulicama glavnog grada.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.