POMAMA ZA MASKAMA IZ NARODNOG MUZEJA, MOTIVI SU UMETNIČKA DELA! Red veliki, sve otišlo odmah, a ON je 1 od kupaca
Narodni muzej, Foto: Stefan Stojanović/Kurir, Printscreen

kakva ideja!

POMAMA ZA MASKAMA IZ NARODNOG MUZEJA, MOTIVI SU UMETNIČKA DELA! Red veliki, sve otišlo odmah, a ON je 1 od kupaca

Maske koje se mogu kupiti u Narodnom muzeju su postale najnoviji hit i to upravo zbog svoje originalnosti!

Objavljeno:

U Beogradu zbog porasta broja novoinficiranih korona virusom već neko vreme važi obaveza nošenja maski u gradskom prevozu i svim zatvorenim prostorima, ali i na otvorenom prostoru gde je nemoguće uspostaviti distancu.

Maski i rukavica ima u slobodnoj prodaji, i ne vlada nestašica, a ukoliko je neko slučajno zaboravi pri izlasku iz kuće, može je kupiti na svakoj trafici gde se prodaju na komad.

Pošto ne vlada nestašica, Beograđani sada vode računa i o imidžu, kao i o izgledu same maske koje sve više postaju "fensi".

Novi hit su i maske koje se mogu kupiti u Narodnom muzeju koji se može pohvaliti svojom originalnošču.

Naime, tamo se mogu nabaviti maske sa motivima umetničkih dela iz kolekcije. Sa maskama se mogu videti detalji stvaralaštva Ivana Meštrovića, Pita Mondrijana, Aleksandara Deroka i mnogih drugih.

Maske koštaju 200 dinara i mogu se kupiti u radnji u samom muzeju, koja će otvorena tokom radnog vremena izložbenog prostora muzeja. Kako su mediji preneli, maske su pokupovane već prvog dana, a redovi su se pružali u nedogled.

Među prvima, masku je nabavio i poznati gej aktivista, Predrag Azdejković koji se svojom kupovinom pohvalio i na Tviteru.

foto: Twitter printscreen

Azdejković je svojim pratiocima rekao da je u redu za maske bio u sredu rano ujutru, da je čekao samo pet minuta, ali da je bilo i ljudi koji su čekali po sat vremena samo kako bi kupili ovu originalu masku.

Kako se vama dopada ova ideja Narodnog muzeja? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.