Užas: Francuz koji živi u Beogradu i promoviše Srbiju ponovo krvnički prebijen, u tuči mu izbijeno oko! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Facebook, Nebojša Mandić

Stravično batinanje

Užas: Francuz koji živi u Beogradu i promoviše Srbiju ponovo krvnički prebijen, u tuči mu izbijeno oko! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

– Pre skoro mesec dana sam izašao da prošetam Luninog psa, i posle seo na klupu ispred naše zgrade na Novom Beogradu. Neko je došao i udarao me 10 minuta. Izgubio sam levo oko – napisao je Karl
Objavljeno:

Pre skoro mesec dana sam izašao da prošetam Luninog psa, i posle seo na klupu ispred naše zgrade na Novom Beogradu. Neko je došao i udarao me 10 minuta. Izgubio sam levo oko – napisao je Karl, koji je svoje prezime promenio u Odburić, barem na društvenim mrežama, na svom Fejsbuk profilu, pa dodao:

– Prošle nedelje, u četvrtak, ponovo sam napadnut kada sam, ponovo, šetao Luninog psa u mojoj ulici. Mogu da kažem da ću nastaviti da promovišem Srbiju i da želim da ostanem zauvek u njoj sa Lunom i Mazom - napisao je on.

Prvi put Karl je premlaćen u Studentskom parku, kada je bio sa ćerkom Lunom.

Obdur je imao probleme i sa srpskim vlastima. Naime, njemu i detetu pretila je deportacija jer nije imao boravišnu vizu.

Karl je imao i svoju internet stranu ambassador-serbia.com, na kojoj je promovisao Srbiju. Ta stranica na internetu više ne postoji.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.