Zemunka o kojoj priča cela zemlja se konačno oglasila: Ima poruku za profu od koje mu neće biti dobro! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/tasa trofeji

teška literatura

Zemunka o kojoj priča cela zemlja se konačno oglasila: Ima poruku za profu od koje mu neće biti dobro! (FOTO)

Tamara Marinković, autorka knjige "Trofeji", u kojoj je opisala seksualne odnose učenice s profesorima napokon se oglasila!
Objavljeno: 11:21h

Ona je prethodno optužila Miroslava Blanušu, nastavnika fizičkog iz Saobraćajno-tehničke škole, da je seksualni manijak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ranije je isti nastavnik, u izjavi za Kurir rekao da je autorka romana psihički bolesna osoba.

Ona je psihički bolesna devojka, zlostavljala nas je! Šta još kaže profesor o Zemunki koja je opisala seks s profanima u knjizi (FOTO)

- Napadala je profesore u STS Zemun, proganjala ih, pretila, upadala im u kabinete, zaustavljala ih na hodniku i govorila im da je zaljubljena u njih. Oblačila se provokativno, dekolte, uske i kratke stvari, napadno se šminkala, ma mobingovala je ljude! Svi su se žalili na nju - rekao je on.

Dok su mediji pisali o njoj, Tamara koja se ne nalazi u Srbiji trenutno, se nije oglašavala, a deaktivirala je i naloge na društvenim mrežama.

Ipak, ona je nalog na Instagramu vratila - i napisala poruku zbog koje se bura neće uskoro stišati.

Ona je, uz fotografiju sa odmora, napisala:

- Dobro jutro dragi moji, neko se svojski trudi da mi pokvari odmor, ali ne uspeva. Žalosno je što su u jednoj školi prekinuli odmor, ali ne zbog unapređenja nastave već da uče "Trofeje".

foto: Instagram, Facebook

Srednjoškolka u Zemunu opisivala seks s profesorima?! Svi u panici!

- Još je žalosnije što su za odbranu škole angažovali matorog dokazanog pedofila koji se javno hvalio da za 50€ ima koju hoće klinku dok mu žena spava u drugoj sobi i koji je na spikerfon puštao učenicama svoje skaradne razgovore sa devojčicama. To nije objavio u novinama dok je pričao laži o meni!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.