Ovo je Zemunka koja je spavala s profanima i to opisala u knjizi! Šokiraće vas šta ona kaže na to!
Foto: Printscreen/Instagram

debitantski trofej

Ovo je Zemunka koja je spavala s profanima i to opisala u knjizi! Šokiraće vas šta ona kaže na to!

- Ako se ispostavi da se to zaista desilo Tamari Marinković, moraćemo da joj poništimo diplomu - rekao je direktor
Objavljeno: 11:17h

Tamara Marinković (22), učenica koja je uzburkala javnost debitantskom knjigom "Trofeji", u kojoj je opisala seks sa profesorima Saobraćajno-tehničke škole Zemuna mogla bi da ostane bez diplome srednje škole čija je učenica bila pre četiri godine.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Miroslav Macura, direktor škole koju je ona pohađala, ističe da se u knjizi navodi da je glavnoj junakinji jedan profesor doturio pitanja za završni ispit.

foto: Printscreen/Instagram/tasa kiza

- Ako se ispostavi da se to zaista desilo Tamari Marinković, moraćemo da joj poništimo diplomu. Meni je te devojke veoma žao, mislim da će joj ova knjiga doneti više štete nego koristi - rekao je direktor.

Srednjoškolka u Zemunu opisivala seks s profesorima?! Svi u panici!

Autorka kontraverzne knjige je rekla da se nalazi u inostranstvu i da će se javiti novinarima kada dođe u Srbiji. Ne pitanja da li je ona zaista glavni lik, da li je ostala u vezi sa jednim od svojih profesora i da li je zloupotrebljena nije odgovarala, ali je na društvenim mrežama zahvalila novinarima na besplatnoj reklami.

Podsetimo, Tamara Marinković je u svojoj knjizi detaljno opisala sredonjoškolske dane tinejdžerke Nataše i njeno zaljubljivanje u profesore, od kojih su neki odbili njeno "udvaranje", dok su se drugi upustili u intimne odnose sa maloletnom učenicom.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.