ODLUČENO JE: Studentima u domovima biće dostavljana hrana tokom vikenda
Ministar poljoprivede Branislav Nedimović, Foto: Espreso.co.rs

biće zbrinuti

ODLUČENO JE: Studentima u domovima biće dostavljana hrana tokom vikenda

U Beogradu će raditi menze "4. april", "Studentski grad", "Kralj Aleksandar I", "Zemun", "Karaburma", "Patris Lumumba", "Rifat Burdžević"

Objavljeno:

Zbog novoočekivanih mera kriznog štaba i ograničenog kretanja i korišćenja menzi u studentskim domovima, ministar prosvete Mladen Šarčević dogovorio je sa upavnicima studentskih domova da se studentima tokom vikenda dostavlja hrana.

Hrana će biti dostavljena domovima koji nemaju svoje kuhinje i to su objekti "Slobodan Penezić", "Košutnjak", "Vera Blagojević" I i II, "Mika Mitrović" i pojedini blokovi "Patrisa Lumumbe", saopštilo je Ministarstvo prosvete.

U Beogradu će raditi menze "4. april", "Studentski grad", "Kralj Aleksandar I", "Zemun", "Karaburma", "Patris Lumumba", "Rifat Burdžević".

"Svim studentima je omogućeno da imaju dostupnu ishranu tokom vikenda i nema potrebe da brinu, jer smo unapred pripremili da sistem funkcioniše u odnosu na potrebe", rekao je Šarčević.

Ministar je zahvalio studentima iz Studentskog parlamenta (SKONUS-a) koji su pružili svaku vrstu podrške i pomoći tokom realizacije i organizacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.