BBC posetio Beograd, a glavna atrakcija su im bile - pijace!
Foto: Filip Plavčić

komšija, pošto jabuke?

BBC posetio Beograd, a glavna atrakcija su im bile - pijace!

Ekipa BBC travel-a boravila je u Beogradu, a posebno su ih oduševile - pijace!
Objavljeno:

"BBC travel", poznati program turističkog sadržaja, koji promoviše svetske metropole, od septembra će u okviru jednog serijala predstaviti i Beograd. No, kako se saznaje, ovoj ekipi su posebna atrakcija u našem glavnom gradu bile pijace.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Ekipa je snimala znamenitosti i simbole grada među kojima su se našli istorijski spomenici, restorani, trgovi, a prilikom obilaska Zemuna, svoje mesto našla je i pijaca „Zemun.

foto: Filip Plavčić

Tokom posete pijaci, televizijska ekipa imala je mogućnost da se upozna sa arhitekturom starog jezgra Zemuna, poljoprivrednim proizvođačima i sa sugrađanima kojima je ova pijaca mesto za snadbevanje svog domaćinstva.

Pijaca „Zemun" predstavlja „žilu kucavicu" istoimene opštine i mesto gde se može videti stvarni život sugrađana, a za posetioce je svakako bila i prilika da sa sobom kući ponesu nešto autentično srpsko, domaće.

U sklopu serijala koji će premijerno biti prikazan u septembru, gledaoci ovog programa imaće prilike da se upoznaju sa tri azijske i tri evropske metropole među kojima je i Beograd.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.