RADULOVIĆ U KLINČU SA TRIFUNOVIĆEM: Izbila svađa usred emisije, političari uputili brutalne reči!
ilustracija, Foto: Printscreen

opasne reči pršale

RADULOVIĆ U KLINČU SA TRIFUNOVIĆEM: Izbila svađa usred emisije, političari uputili brutalne reči!

Vukadinović je kazao da je sklon tome da u javnom političkom životu bude odgovoran

Objavljeno:

Žestoka svađa nastala je u Utisku nedelje kada su u obračun oko toga ko je prikupljao potpise za koga ušli Saša Radulović lider pokreta Dosta je bilo i Sergej Trifunović lider Pokreta slobodih građan.a

- Ko je za nas skupljao potpise - pitao je Trifunović Radulovića nakon optužbe od strane Radulovića da su "mutno" skupili potpise.

- U kojoj opštini ste najviše skupili potpisa? - upitao je Radulović.

- Miljana, u kojoj opštini smo skupili? Laž je u pitanju - odgovorio je Trifunović dok je voditeljka pozvala na smirivanje tenzija u studiju.

- Skupili ste na Novom Beogradu, gde ste na svaka dva dana dobili po jedan glas, a da ne idete na izbore u toj opštini - rekao je Radulović.

- Vidim da se "Dosta je bilo dosta bavi drugim ljudima". To je gnusna podmetačina i laž - kazao je Trifunović i dodao da je Radulović sada kao Rističević.

- Vlast je prikupljala potpise svima osim "Dosta je bilo" i to ćemo i dokazati - dodao je Radulović i rekao da je PSG lagao u vezi sa skupljenih 700 glasova na Vračaru.

Trifunović: "Nisam odustao od bojkota"

- Nisam ja odustao od bojkota. Potpisali smo Sporazum sa narodom koji je osmislio Bane Trifunović da isti činioci ne urade isto što i DOS. Mi nismo učestvovali u vlasti. Mi smo ušli u to kao "akt dobre volje". Oni su ponudili bojkot. Oni koje ne voli narod - rekao je večeras Sergej Trifunović lider Pokreta slobodnih građana.

Trifunović je dodao da su na licu mesta za vreme korona virusa videli kako izgleda kada Vučić ima samostalnu vlast.

- Da li ću čekati u špajzu da nam sipaju kiselinu u mozak još četiri godine? Ja to da čekam neću - zajključio je Trifunović u Utisku nedelje.

- Ja sam ušao u politiku pre nekih 15 meseci. Ušao sam ponižen. Ja se ponižavam već 15 godina i tukli su me i polivali vodenim topovima. Najviše sam ponižen kad je došla ekipa DOS-a i otišao u Ameriku, pa sam se vratio i video da je krenulo survavanje. Trebalo je neko novo lice i pristao sam da to budem ja - dodao je Trifunović.

Pored njega u Utisku nedelje gostuju i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i Đorđe Vukadinović urednik "Nove srpske političke misli" i samostalni poslanik u Skupštini Srbije.

- Mi nismo promenili odluku. I u ovoj emisiji sam rekao da je bojkot sredstvo, nije cilj i on treba da dovede do fer i poštenih izbora. Bili smo u bojkotu dok nije počeo da se raspada. U borbi u kojoj smo je maratonska, nije sprint - kazao je Radulović i dodao da je od početka njihov argument bio da bojkot ima smisla ako može nešto da postigne.

Vukadinović je kazao da je sklon tome da u javnom političkom životu bude odgovoran.

- Rizikovao sam da budem usamljen na svojoj strani, ali sam svestan rizika. Bojkot je opasno oružje. Navodio sam sve slabe tačke, koje sada neki ljudi pominju. Izbori su manjkavi u Srbiji, ali nisu svi pokradeni - istakao je Vukadinović.

On je istakao da je stvar lične procene i osećaja, te da je izlazak na izbore "političko poniženje".

- Mislim da se Trifunović i Radulović ponižavaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.