DA NIJE SMEŠNO BILO BI TUŽNO! Pogledajte u koju zemlju će biti upućeni prvi letovi Montenegro Erlajnsa!
Avion, ilustracija, Foto: Youtube printscreen / Vijesti

jad

DA NIJE SMEŠNO BILO BI TUŽNO! Pogledajte u koju zemlju će biti upućeni prvi letovi Montenegro Erlajnsa!

Kompanija MA je nastavila sa redukcijom saobraćaja do 14. juna 2020. godine, uključujući i taj datum...

Objavljeno:

Montenegro Erlajns (MA) se sprema za komercijalne letove od juna, nakon gotovo tri meseca pauze zbog pandemije korona virusa, a prvi letovi biće ka Beogradu.

Kompanija MA je nastavila sa redukcijom saobraćaja do 14. juna 2020. godine, uključujući i taj datum.

"To znači da su svi letovi ka evropskim destinacijama otkazani, osim letova ka Beogradu prema kojem ćemo u početku, odmah nakon otvaranja komercijalnog avio-saobraćaja, leteti smanjenim intenzitetom", naveli su iz crnogorske nacionalne avio-kompanije za portal Cdm.me.

Dodaju da je planirano da ka Beogradu, iz Podgorice i Tivta, saobraćaju svakodnevno, i to iz Podgorice jednom do dva puta dnevno, a iz Tivta jednom dnevno svim danima u nedelji.

Kako ističu, u poslednjoj nedelji juna očekuju uspostavljanje i postepenu normalizaciju saobraćaja ka svim redovnim evropskim destinacijama.

Aerodromi Crne Gore su, u prvoj fazi ublažavanja mera koje je donelo Nacionalno koordinaciono 20. maja, otvoreni za letove generalne avijacije koji mogu biti privatnog ili poslovnog karaktera.

Crnogorski premijer Duško Marković je najavio u ponedeljak da će početkom juna Crna Gora otvoriti granice prema devet zemalja regiona, ali ne i prema Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.