MENJAJU SE AUTOBUSKE LINIJE, OVE TRASE IDU U NOVOM PRACU: Pogledajte koji brojevi su u pitanju
ilustracija, Foto: Kurir.rs

promenjene trase

MENJAJU SE AUTOBUSKE LINIJE, OVE TRASE IDU U NOVOM PRACU: Pogledajte koji brojevi su u pitanju

Linija 85 saobraćaće izmenjenom trasom

Objavljeno: 11.05.2020. 18:20h

Tokom izvođenja radova na nadvožnjaku u Kirovljevoj ulici, koji povezuje Adu Ciganliju i Banovo brdo, doći će do izmene linija javnog prevoza u smeru ka Požeškoj ulici, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme trajanja radova, linije 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E, kao i noćne linije 37N, 51N i 56N kretaće se u smeru ka Banovom brdu sledećom trasom: Bulevar vojvode Mišića – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.

Kako se navodi, linija 85 saobraćaće trasom: Jurija Gagarina – Most na Adi – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta: „petlja Radnička”, „Ada Ciganlija” i „Kirovljeva”, dok će se na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Kneza Višeslava” kod Šumarskog fakulteta.

U saopštenju se podseća da je JP „Putevi Beograda” procenilo da je nadvožnjak u Kirovljevoj, koji spaja Radničku ulicu sa Banovim brdom, u lošem stanju, te u cilju bezbednosti saobraćaja predložilo meru ograničenja kretanja vozila težih od 12 tona.

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media