USTANOVLJENA JE NAGRADA ZA HEROJA BEOGRADA: Građani šalju predloge do 15. maja!
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, Foto: Printscreen

ovo je novo

USTANOVLJENA JE NAGRADA ZA HEROJA BEOGRADA: Građani šalju predloge do 15. maja!

Grad će formirati Komisiju koja će odlučiti koliko će takvih nagrada biti dodeljeno 15. juna, saopštila je Gradska uprava

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd zvanično ustanovio nagradu "Heroj Beograda", koja se dodeljuje samo ove godine za poseban doprinos u borbi sa virusom Kovid-19.

Vesić je rekao da je nagrada ustanovljena na predlog televizije Pink i istakao da građani Beograda mogu da predlažu pravna i fizička lica za kandidate za nagradu "Heroj Beograda" sve do 15. maja.Nagradni fond iznosiće 10.000.000 dinara, od čega je Grad Beograd obezbedio 5.000.000 i još toliko RTV Pink.

Grad će formirati Komisiju koja će odlučiti koliko će takvih nagrada biti dodeljeno 15. juna, saopštila je Gradska uprava.

Vesić je pozvao i druge kompanije da ukoliko žele daju svoj doprinos kako bi nagradni fond za heroje Beograda bio veći i dodao da Grad na taj način želi da oda priznanje ženama i muškarcima, herojima Beograda i kompanijama koji su se herojski borili protiv virusa Kovid-19 i dali veliki doprinos u spasavanju ljudskih života.

Naveo je da je Grad Beograd doneo odluku da se Nagrade grada Beograda za 2019. godinu ne dodele ove godine, s obzirom da Dani Beograda nisu obeleženi zbog vanrednog stanja, već da se naredne godine dodele Nagrade grada Beograda za rad i stvaralaštvo u 2019. i 2020. godini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.