OVAKO IZGLEDA NAJNOVIJA TURISTIČKA ATRAKCIJA BEOGRADA: Već danas GRAĐANI MOGU DA JE OBIĐU
Pasarela, Foto: Goran Vesić

KALEMEGDAN

OVAKO IZGLEDA NAJNOVIJA TURISTIČKA ATRAKCIJA BEOGRADA: Već danas GRAĐANI MOGU DA JE OBIĐU

- Pasarela je završena i ovo je prvi put da imamo fizičku vezu između Beogradske tvrđave i Savskog keja, i ovo je, na neki način, pravi silazak Beograda na reku - rekao je Goran Vesić

Objavljeno: 08:01h

Radovi na pasareli koja povezuje Beogradsku tvrđavu i Savski kej su završeni, tako da se Beograđani i Beograđanke od danas tom rutom mogu spustiti do reke.

- Pasarela je završena i ovo je prvi put da imamo fizičku vezu između Beogradske tvrđave i Savskog keja, i ovo je, na neki način, pravi silazak Beograda na reku - rekao je juče za Tanjug zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

U nastavku pasarele, dodao je, nalazi se rekonstruisani Savski kej kod Beton hale, a sada predstoje radovi na uređenju Savskog keja do Brankovog mosta, odakle se dalje nastavlja Sava promenada u okviru Beograda na vodi.

- Nadam se da će Beograđani i Beograđanke uživati u ovoj pasareli. Mislim da smo dobili jedan pravi objekat koji povećava komfor našeg stanovništva. Naša tendencija je da se povećavaju pešačke zone i biciklističke staze, kako bi građani što više pešačili i uživali u svom gradu, a ovo je još jedan doprinos tome - naveo je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.