VEOMA EMOTIVNA PORUKA GORANA VESIĆA: Rekao je i šta želi za SLEDEĆI 1. MAJ!
Goran Vesić, Foto: Espreso.co.rs

ZAMENIK GRADONAČELNIKA

VEOMA EMOTIVNA PORUKA GORANA VESIĆA: Rekao je i šta želi za SLEDEĆI 1. MAJ!

"Kao što ćemo pobediti virus, pobedićemo i ekonomsku krizu u kojoj se nalazi svetska ekonomija. Živeo Prvi maj! Živeo Beograd! Živela Srbija", kazao je Vesić

Objavljeno: 10:05h

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je danas da Srbija za ovogodišnji Prvi maj može da kaže da ima mere zaštite privrede i radnih mesta među najboljim na svetu.

Vesić ističe značaj vođenja politike predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije u borbi sa Kovidom-19, dodajući da će se borba za očuvanje radnih mesta nastaviti i posle završetka epidemije.

"Državna isplata minimalne zarade za sva preduzeća koja su pogođena krizom ukoliko nisu otpustili više od deset odsto zaposlenih, kao i državna pomoć od 100 evra za svakog državljanina naše zemlje najbolja su zaštita za zaposlene u Srbiji", poručio je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je pozvao sve da slave Prvi maj, uz poštovanje svih uputstava države i lekara, uz naglasak da sledeći praznik dočekamo kao jedna od najbrže rastućih ekonomija ovog dela Evrope.

"Kao što ćemo pobediti virus, pobedićemo i ekonomsku krizu u kojoj se nalazi svetska ekonomija. Živeo Prvi maj! Živeo Beograd! Živela Srbija", kazao je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.