NASTAVLJENA REKONTRUKCIJA ULICE DŽORDŽA VAŠINGTONA: Zna se kada će BITI KRAJ
Rekonstrukcija ulica, Foto: printscreen

završni radovi

NASTAVLJENA REKONTRUKCIJA ULICE DŽORDŽA VAŠINGTONA: Zna se kada će BITI KRAJ

Kada je reč o potezu od Francuske ulice ka Kalemegdanu, ta deonica će biti rekonstruisana tokom jula i avgusta

Objavljeno:

U Beogradu su nastavljeni radovi na rekonstrukciji ulice Džordža Vašingtona, a prema rečima glavnog gradskog urbaniste Marka Stojčića, radovi obuhvataju potez od Drinčićeve do Francuske ulice i trajaće oko dva meseca.

U tom periodu će, rekao je za Tanjug, biti izgrađen i plato na uglu Džordža Vašingtona i Palmotićeve ulice gde će, dodaje, kasnije biti postavljen i spomenik slovenačkom lingvisti i slavisti Jerneju Kopitaru.

"Očekujemo da taj spomenik bude postavljen početkom jeseni kada bi u Beogradu trebalo da se održe 'Ljubljanski dani' tako da ćemo ga verovatno u tom periodu i postaviti", rekao je Stojčić.

Kada je reč o potezu od Francuske ulice ka Kalemegdanu, Stojčić kaže da će ta deonica biti rekonstruisana tokom jula i avgusta.

"Kada završimo radove na potezu od Drinčićeve do Francuske ulice i izgradnji platoa, pravimo malu pauzu obzirom da očekujemo veliki intenzitet saobraćaja, pa sa radovima nastavljamo u toku jula i avgusta, kada će se rekonstruisati deonica od Francuske ulice ka Kalemegdanu", dodao je Stojčić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.