NE ZNAM DA LI ĆU PREŽIVETI PAKAO, MOLIM VAS KONTAKTIRAJTE LJUDE DA NAM POMOGNU: Oglasila se vlasnica doma za stare!
ilustracija, Foto: Marina Lopičić

apel za pomoć

NE ZNAM DA LI ĆU PREŽIVETI PAKAO, MOLIM VAS KONTAKTIRAJTE LJUDE DA NAM POMOGNU: Oglasila se vlasnica doma za stare!

Svetlana Filipović kaže da je i sama zaražena Kovidom 19, da se jako loše oseća i da se trenutno nalazi na Infektivnoj klinici

Objavljeno: 13:52h

Svetlana Filipović, vlasnica doma za stare "Doživeti stotu" u Zemunu kaže da je i sama zaražena Kovidom 19, da se jako loše oseća i da se trenutno nalazi na Infektivnoj klinici.

- Ne znam da li ću preživeti ovaj pakao - plačnim glasom govori Svetlana. -

Molim vas, kontaktirajte Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje da pomognu korisnicima koji su ostali u domu. Danima nemam informaciju ni kako se oseća još pet zaraženih korisnika koji se nalaze u Zemunu na Infektivnoj klinici. Ne mogu ništa da uradim odavde.

Prema tvrdnji vlasnice doma, ona je nedelju dana imala temperaturu 39, obraćala se lekarima, uradila laboratorijske analize i ništa.

Kada je u subotu od temperature gotovo pala u komu Hitna pomoć je odvezla na Infektivnu kliniku.

- Ne znam ko je uneo virus u dom, verovatno neko od rođaka ko je dolazio u posetu dok su još ile dozvoljene - kaže Svetlana.

- Nedelju dana pošto je proglašeno vanredno stanje zabranila sam posete korisnicima, ali očigledno je da je virus ušao pre toga. Prvo sam se ja zarazila, a onda i stanari iako nisam imala.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.