VEROVATNO ĆE BITI SPREČENO DA SE IDE IZ JEDNOG DELA GRADA U DRUGI: Radojičić objasnio ZBOG ČEGA JE OVO NEOPHODNO!
Kako je objasnio, situacija sa brojem obolelih se prati svakodnevno, Foto: Beta

TRENUTAK SE BLIŽI

VEROVATNO ĆE BITI SPREČENO DA SE IDE IZ JEDNOG DELA GRADA U DRUGI: Radojičić objasnio ZBOG ČEGA JE OVO NEOPHODNO!

Kako je objasnio, situacija sa brojem obolelih se prati svakodnevno

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da smatra da se bliži trenutak kada će centralne gradske opštine biti potpuno izolovane i sprečeno kretanje građana iz jednog dela grada u drugi.

"To će malo dodatno pojačati disciplinu. To se dogovara sa kineskim ekspertima i našim stručnjacima, oni će odrediti kad će se ta mera primeniti", rekao je Radojičić u gostovanju na televiziji Pink.

Kako je objasnio, situacija sa brojem obolelih se prati svakodnevno i vreme određivanja mere blokade delova grada zavisi od mnogih stvari, ali je činjenica da se u borbi protiv koronavirusa mora ići dva – tri koraka ispred epidemije, "zato neke mere u početku i izgledaju nelogično". Radojičić je naglasio da je cilj mera koje će verovatno biti donete da se ne putuje iz jednog u drugi deo grada, jer je to potencijalni način širenja virusa, i da će možda biti problem sa zdravstvenim radnicima koji moraju iz raznih opština da dolaze na posao, ali da je i to rešivo. Na pitanje da li će biti uveden policijski čas 24 sata dnevno, Radojičić je odgovori da ne zna da li se razmatra ta mogućnost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.