SVI SU SE PITALI HOĆE LI NA SAJMU IMATI GDE DA NAPUNE TELEFON: Sada je i to REŠENO, ovo su DETALJI!
Aleksandar Vulin, Foto: MOD

noviteti

SVI SU SE PITALI HOĆE LI NA SAJMU IMATI GDE DA NAPUNE TELEFON: Sada je i to REŠENO, ovo su DETALJI!

- To nije hotel i ne može biti hotel, istakao je Vulin...

Objavljeno: 08:42h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da se smeštaj za obolele od koronavirusa na Beogradskom sajmu još radi, da će pored kreveta biti donete vojničke kasete i paravani, a biće napravljen i prostor gde će moći da se gleda televija.

Mnoge firme se, kaže, javljaju i nude punjače za telefone, kao i časopise.

"To nije hotel i ne može biti hotel. Postoje stroga pravila kojih se morate pridržavati. Tu ne uživamo, tu se lečimo. Mi smo spremni, verujem da ćemo u toku današnjeg dana biti potpuno spremni", poručio je Vulin.

foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane je za RTS rekao i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio pojačane mere vojsci kada je u pitanju Valjevo i širenje koronavirusa.

foto: Printscreen/Instagram / buducnostsrbijeav

Podsećamo, ovo neće biti jedina lokacija za ove namene.

Odabran je Novosadski sajam kao prostor za ove namene, pre svega zbog blizine Kliničkog centra Vojvodine i zbog pristupačnosti prilaza.

Druga opcija, za slučaj da bude potrebe za još jednom lokacijom za smeštanje građana, jeste Sportski i poslovni centar Vojvodine (SPENS), kažu u Gradskom štabu. Na Spensu se još ništa ne priprema u ovim trenutku.

Oni sa težim simptomima korona virusa biće i dalje upućivani na Infektivnu kliniku u Beogradu, KBC "Dragiša Mišović", Zemunsku bolnicu, kliničke centre u Novom Sadu i Nišu...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.