AKO MORATE DO VIŠEG SUDA U BEOGRADU, OVO JE UPUTSTVO ZA VAS: Ovakav će biti rad sa strankama tokom vanrednog stanja
Rad u izmenjenim okolnostima, Foto: Stefan Jokić

obaveštenje višeg suda

AKO MORATE DO VIŠEG SUDA U BEOGRADU, OVO JE UPUTSTVO ZA VAS: Ovakav će biti rad sa strankama tokom vanrednog stanja

Stranke i drugi učesnici u postupku dostavu spisa mogu vršiti isključivo putem pošte

Objavljeno:

Predsednik Višeg suda u Beogradu sudija Aleksandar Stepanović doneo je uputstvo o radu tog suda sa strankama za vreme vanrednog stanja u kojem se navodi da se stranke o toku predmeta mogu informisati na sajtu Ministarstva pravde portal.sud.rs.

Кratka obaveštenja o predmetima Višeg suda u Beogradu, stranke i ostali učesnici u postupku mogu dobiti isključivo pozivom na broj telefona 011/ 745 1139 od 9.00 do 13.00 časova, a kratka obaveštenja o predmetima Posebnog odeljenja za organizovani kriminal i Odeljenja za ratne zločine pozivom na broj telefona 011/30 82 509 od 9.00 do 13.00 časova, saopšteno je danas iz Višeg suda u Beogradu. Kako je navedno, šalter informacija i šalter pošte u sudskoj zgradi Palata pravde u Savskoj ulici broj 17a, do daljnjeg neće raditi sa strankama.

Stranke i drugi učesnici u postupku dostavu spisa mogu vršiti isključivo putem pošte, osim predaje u predmetima koji zahtevaju hitnost u postupanju u kojima su propisani prekluzivni rokovi za preduzimanje odredjenih radnji.

U tu svrhu će u obe sudske zgrade (Savska broj 17a i Ustanička broj 29) biti otvoren po jedan šalter prijema sa kontrolisanim brojem lica koja mogu da mu pristupe, uz mere zaštite koje stranka može da obezbedi (maska i rukavice).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.