BEOGRADSKA AUTOBUSKA STANICA JE KRCATA: Studenti traže kartu više DA BI OTIŠLI IZ PRESTONICE
ilustracija, Foto: Printscreen

nervoza na basovoj stanici

BEOGRADSKA AUTOBUSKA STANICA JE KRCATA: Studenti traže kartu više DA BI OTIŠLI IZ PRESTONICE

Za kupovinu karata na šalterima se čekalo prilično dugo

Objavljeno:

Autobuska stanica sinoć pod opsadom putnika koji su se zaputili u rodni kraj. Posle donošenja odluke o zatvaranju fakulteta studenti pohrlili kućama u unutrašnjosti.

Po proglašenju vanrednog stanja veliki broj sugrađana krenuo je prema Beogradskoj autobuskoj stanici. Među putnicima najviše je bilo studenata. Čim su čuli da fakulteti neće raditi, veliki broj mladih se zaputio ka svojim kućama.

Za kupovinu karata na šalterima se čekalo dugo, a mnogi su zbog rasprodatih mesta, ostali bez karte i mogućnosti da otputuju. Ni veliki broj polazaka nije bio dovoljan da "spakuje" sve koji su želeli da napuste Beograd.

I zaposleni u Beogradu, kojima je stigao dopis od firme da ne moraju da dolaze na posao ili mogu da rade od kuće našli su se sinoć na autobuskoj, na putu za rodni kraj.

Na stanici je bilo mnogo nervoznih sugrađana, koji su sve vreme cupkali u mestu, gledajući na sat u iščekivanju da li će stići na vreme na red da kupe kartu i otputuju.

Na svim raspoloživim šalterima nalazilo se najmanje po dvadesetak putnika, a radnice na pultovima radile su punom parom. Slika na BAS bila je kao u prazničnim danima kada masa ljudi pohrli kućama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.