POD PUNOM RATNOM OPREMOM! Radnici detaljno dezinfikuju vozila gradskog prevoza
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je obšao pogodn Gradskog saobraćajnog preduzeća, kako bi prverio da li se vrši dezinfekciaj vozila, Foto: Printscreen

vesić obišao

POD PUNOM RATNOM OPREMOM! Radnici detaljno dezinfikuju vozila gradskog prevoza

Taksisti su takođe u obavezi da dezinfikuju svoja vozila, a dobili su i preporuku da ne primaju putnike na prednje sedište

Objavljeno:

U borbi protiv širenja korona virusa preduzimaju se sve potrebe mere zaštite građana, te je tako obavezno da se ozila javnog gradskog predmeta redovno provetravaju i dezinfikuju na svakoj okretnici, ali se svakodnevno vrše i detaljne dezinfekcije.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je obšao pogodn Gradskog saobraćajnog preduzeća, kako bi prverio da li se vrši dezinfekciaj vozila.

"Obišao sam jutros pogon Gradskog saobraćajnog preduzeća kako bih proverio kako se vrši dezinfekcija vozila. Danas je nedelja i na snazi je redukovani red vožnje pa koristimo priliku da dezinfikujemo vozila koja nisu danas na trasi. Vozila koja su na ulicama, dezinfikovana su još noćas", napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

foto: Printscreen/Facebook

Radnici GSP u zaštitnoj opremi detaljno su dezinfikovali sva sedišta, rukohvate, vrata i validatore kartica, kao i vozačke kabine, ne prepuštajući ništa slučaju.

Podsećamo, u vozilima gradskog prevoza, kao i na autobuskim stajalištima, nalaze se instrukcije o merama prevencije pri korišćenju javnog prevoza.

Taksisti su takođe u obavezi da dezinfikuju svoja vozila, a dobili su i preporuku da ne primaju putnike na prednje sedište.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.