UMALO DA IZBIJE PANIKA, ALI BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI! U gradskom prevozu svi su gledali u jednog putnika (FOTO)
U autobusu, Foto: Stefan Jokić

totalni hit

UMALO DA IZBIJE PANIKA, ALI BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI! U gradskom prevozu svi su gledali u jednog putnika (FOTO)

U poslednje vreme smo navikli da viđamo ljude s maskama preko lica prvo zbog zagađenja vazduha, pa onda gripa, a na kraju i straha od korona virusa

Objavljeno: 20:42h

Znamo da strah od gripa, ali ikorona virusa, vlada među življem, ali da li je situacija baš toliko ozbiljna? Kad je zdravlje u pitanju, bolje je držati se one stare "bolje sprečiti nego lečiti" pa je tako danas jedan sugrađanin postao hit na društvenim mrežama kada je fotografisan sa gas maskom u gradskom prevozu.

U poslednje vreme smo navikli da viđamo ljude s maskama preko lica prvo zbog zagađenja vazduha, pa onda gripa, a na kraju i straha od korona virusa. Međutim, celu priču o maskama podigao je na novi nivo sugrađanin koji je uslikan na Novom Beogradu u autobusu na liniji 610. Njemu je gas maska prekrivala celo lice, a mnogim Beograđanima je ova scena delovala pomalo bizarno.

Bizarnosti, ali i donekle šaljivom duhu, cele scene doprineo je i način na koji je čovek nosio masku. Naime, on je vrlo nonšalantno sedeo, čak je imao slušalice u ušima i bezbrižno gledao u svoj mobilni telefon, dok su drugi putnici bili u čudu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.