Radojičić: Radovi u Karađorđevoj se ubrzali, ali NE MOGU DA OBEĆAM ROK kada će biti završeni u 4 bulevara
Gradonačenik Beograda Zoran Radojčić obišao je radova u Karađorđevoj ulici, Foto: Pritnscreen/Instagram/dr_gradonacelnik

uskoro završetak radova

Radojičić: Radovi u Karađorđevoj se ubrzali, ali NE MOGU DA OBEĆAM ROK kada će biti završeni u 4 bulevara

Gradonačelnik je naglasio da je zadovoljan kako se radovi odvijaju u ovom delu grada i dodao da trenutno u Karađorđevoj ulici radove izvodi dovoljan broj radnika.

Objavljeno:

Radovi u Karađorđevoj ulici idu bržim tempom nego ranije i izgleda da su redovne kontrole koje obavljaju ljudi iz Gradske uprave urodile plodom, izjavio je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić.

On je za naglasio da je zadovoljan kako se radovi odvijaju u ovom delu grada i dodao da trenutno u Karađorđevoj ulici radove izvodi dovoljan broj radnika.

– Ovde su urađeni vrlo obimni radovi na podzemnoj infrastrukturi, ali su u prethodnom periodu u ovom delu grada urađene značajne stvari poput uređenja fasada, sređivanja šina, ukinut je kamionski saobraćaj. Sada se bržim tempom radi popločavanje ulice , faza koja je i te kako zahtevna, i vreujem da će uskoro biti završena – rekao je Radojičić.

On je naglasio da ne želi da se vezuje za rokove kada je reč o završetku radova, ali je istakao da će dati svoj maksimum kako bi izvršio pritisak da se rokovi ispune i radovi što pre završe.

– Završetkom radova, Karađorđeva ulica i njeno okruženje dobiće znatno lepši izgled, pogotovo što će biti zasađeno 17 novih stabala i na taj način će dodatno oživeti ovaj prostor. U narednom periodu će se sređivati kej i parkovski deo u tom prostoru, a sve to će veoma uticati da ovaj deo grada bude još lepši i funkcionalniji – istakao je gradonačelnik.

Kada je reč o radovima na delu ulica 27. marta i Džordža Vašingtona, on je istakao da nije zadovoljan njihovom dinamikom i da ne može da obeća rok kada će biti u potpunosti završeni, ali može da obeća da će dati svoj maksimum kako bi se uložili dodatni napori da se oni privedu kraju.

– Stalno sebe stavljam u položaj građana koji tamo žive i potpuno ih razumem. O odgovornostima ćemo kasnije razgovarati, sada je cilj da se svi mobilišemo kako bi se radovi konačno završili – zaključio je Radojičić, koji je obećao da će i dalje nastaviti sa redovnim kontroloma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.